Twisted Artistics

Twisted Artistics
Biografi

Twisted Artistics er dragen du tror sover, men som jobber tålmodig og kontrollert i sin skjulte Batman hule. Plutselig uten noe forvarsel dukker han opp fra skyggen med et kraftig ninja spark og slår deg bevisstløs med sine lyriske ferdigheter.

Twisted, er den eneste G’Bless rapperen som har fått innpass hos MTV da han i 2010 gjorde seg internasjonalt bemerket med New York samarbeidet på singelen Struggle. Twisted har også tidligere gitt ut vinyl utgivelsen Glimpse Of The Stealth med sin trofaste bestekompis, produsenten Deckdaddy.

Låtene til Twisted er reflekterte, velformulerte med sin trygghet og opphav i troen til lyden av harde trommer og fete samples. Tekstene er gjennomsyret av topics der Twisted gjerne skryter av sin vakre kone, mimrer om skating, til opprørske kamprop om frihet. Det hele ender med at Twisted surfer videre lekent igjennom bars for bars, helt til han plutselig forsvinner inn i skyggen igjen og det norske hip-hop miljøet spør fortvilet, hvor ble han av?

Året er 2016, dragen er våknet og er aktuell i disse dager med singelen “Remember” og sitt kommende debutalbum “Blue Sky Lightning”, som slippes april 2016.